Tuesday, August 1, 2017

... anak sudah besar ...

anak yang sulung nama Muhammad Lutfy Hadi, dilahirkan pada 14 february 2015 (hari kekasih).
so sekarang usia dia nak masuk 2tahun 6bulan. besar dah anak aku tu kan.

selalu kan aku g kerja mesti dia menangis. tapi start jumaat lepas, dia sudah tak menangis bila aku pergi kerja.
and i feel like TT________TT

anak dah besar! mak tak boleh move on okay!

bila kita ada anak lelaki, dorang cepat grow up. bila dah menengah ajak g memana mesti malas. tak puas rasa nya membesarkan dia. rindu masa die kecik. senang sangat jaga dia. i miss u sayang. i love u.

just Lutfy belum menyebut fasih seperti budak sebaya dia. insyaAllah dia akan fasih nanti kan. die bercakap cuma bercakap bahasa die saja. nanti Lutfy mesti bercakap cuma makan masa saja kan. InsyaAllah. amin!

anak sudah membesar. hati mak lak semakin tisu. haha! i love my kids a lot!

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

0 cinta utkku:

Usagi Sailor Moon - Link Select