Monday, July 31, 2017

... artis oh artis ...

sekarang ini tengah hot pasal artis Aliff Aziz, his wife, Bella Astilah dan Afifah Nasir dan kakak dia, Anzalna Nasir.

actually aku tak la minat Anzalna dulu tapi aku minat baju dia kahwin ritu lawa gilooss. lepas tu bile die keluarkan kenyataan pasal "meroyan" tu terus macam WHAT THE!
silap words lah kan.

okay pasal others aku tak mahu komen lebeh. because im the outsider. just boleh cakap harap Bella keep strong with new baby. pantang betul betul kasi badan cantik. a mom with a kids can be more beautiful than a bitch. betul ni!

pastu kat fb semua kelam kabut. masing masing nak bagi kenyataan yang sebenar. eh eh. malalut lah artikel kat fb ni. pening aku baca. nak naik muntah dah.

artis oh artis.

jap sorang sorang nak perli memerli. eh eh! senarnye perli ni biasa kot. mungki sebab dia tahu perangai memasing kan. mula lah perli.
ala. macam la ko tu tak perli orang yang ko kenal. eh eh!
artis bukan malaikat dan kite semua dah tahu mereka kebanyakan bukan contoh yang terbaik.

betul lah. bila manusia agungkan manusia daripada Nabi. kiamat nak dekat.

aku cuma mampu doa semoga suami aku dimurahkan rezeki dan panjang umur dan sentiasa sayang aku dan anak anak. amin.

sudah lah tu korang nak kacau retis ni. kesian dorang. kemonn! positif in your head pls!


❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

0 cinta utkku:

Usagi Sailor Moon - Link Select