Monday, July 31, 2017

... artis oh artis ...

0 cinta utkku
sekarang ini tengah hot pasal artis Aliff Aziz, his wife, Bella Astilah dan Afifah Nasir dan kakak dia, Anzalna Nasir.

actually aku tak la minat Anzalna dulu tapi aku minat baju dia kahwin ritu lawa gilooss. lepas tu bile die keluarkan kenyataan pasal "meroyan" tu terus macam WHAT THE!
silap words lah kan.

okay pasal others aku tak mahu komen lebeh. because im the outsider. just boleh cakap harap Bella keep strong with new baby. pantang betul betul kasi badan cantik. a mom with a kids can be more beautiful than a bitch. betul ni!

pastu kat fb semua kelam kabut. masing masing nak bagi kenyataan yang sebenar. eh eh. malalut lah artikel kat fb ni. pening aku baca. nak naik muntah dah.

artis oh artis.

jap sorang sorang nak perli memerli. eh eh! senarnye perli ni biasa kot. mungki sebab dia tahu perangai memasing kan. mula lah perli.
ala. macam la ko tu tak perli orang yang ko kenal. eh eh!
artis bukan malaikat dan kite semua dah tahu mereka kebanyakan bukan contoh yang terbaik.

betul lah. bila manusia agungkan manusia daripada Nabi. kiamat nak dekat.

aku cuma mampu doa semoga suami aku dimurahkan rezeki dan panjang umur dan sentiasa sayang aku dan anak anak. amin.

sudah lah tu korang nak kacau retis ni. kesian dorang. kemonn! positif in your head pls!


❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

... post tak bergambar ...

0 cinta utkku
tadi kat belog lagi 1 aku cerita pasal anak kan. haih! mengantok sebenarnya tau. sangat mengantok tapi malas lak nak tido. haha!

nak citer pasal ape ye, macam tak ada mood lak. bos aku bole pulak kuatkan ekon. mak aihh. sejuk gile lah! okay nak tido. tata!

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Friday, July 21, 2017

... UNCOMFORTABLE TODAY ...

0 cinta utkku
aku tahu hari ini jumaat. but i feel uneasy. so uneasy. uncomfortable langsung.
hadoi! dah la hari ni breastpump buat hal pulak

aku rasa sedih sangat. nak jual barang baby lah. nak kumpul duit beli BP baru lagi. yang jenama PEARL evelove ke huhu,
eve love nak clearkan stock kan. seposly aku beli pearl yang double pump terus kan. waaaaa! ada sesiapa nak beli BP eve love sassy aku tak? plss! aku jual. ada warranty lagi ni, plss!

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Thursday, July 20, 2017

... Not a good parents? ...

0 cinta utkku
what am i suppose to do? i have 2 kids. one girl and 1 boy.
eldest is Boy and young is girl.

nak jadikan cerita kakak aku semua persoalkan cara aku bagi anak aku makan and so on.
bukan aku taknak dengar. i have my own reason okay.
but so damn hurt dorang buat aku macam a stupid mother!!!!

aku takut anak aku alergik sejak adik alergik ikan bilis tau. siyes wehh! gile ko tak seram. kalau naik ruam biasa tak apa lagi lah.
perut anak aku. aku paranoid baca macam macam tau.

perut rosak
masalah usus.
masalah kesihatan

i also want the best for my babies okay.
i am not a stupid mother to ruin my baby.

am i?
lepas discuss dengan suami. dia kata biarlah dorang. dorang lebeh bijak kan.

well ikutkan hati aku ni kalo dorang bijak sangat apa kata dorang jaga anak anak aku. more better. so i can get another baby.

if they sooooo "bijak" why there also have problem?

malas nak cerita lebeh. sakit hati. aku menangis tau kenang benda ni.

woow! feel like stupid mom also okay!



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Usagi Sailor Moon - Link Select