Saturday, September 4, 2010

✖bila aku kecewa✖

assalamualakum....
hari nih aku buka puasa kt KL..kt tasek KLCC...dkt dgn msjid..pas buka kmi g solat magrib la..hihihi...simple je kn..then kmi jln2 dlm mall KLCC..best...

but that not the thing that I try to say...the thing is...my feeling...xtau dgn sape aku nk luah kn

aku taw aku xde hak nk halang ape yg org tuh wat..siyes..asal kn ia x slh undg2 negara dan ikut islam kite...tp..it for his own good health..

aku xleh nk blame die 100%..coz aku memg xgtau die ape mslh yg aku hadapi..bkn ape..kes lalu still hantui aku..mls nk amik taw psl org la...tah la..mls da...

ditipu..mati2 aku ingt die da benti dr benda tuh..tp sangkaan aku meleset...xde pon..still cm die blm knal aku still..still cm kmi blm jd kwn..sedey taw..aku thn air mate aku kuar dr depan die..aku cubit kuat2 bntl yg ada dlm kete..aku gengam tgn aku..aku hope aku tabah hadapi sume nih..

kecewa taw..kecewa sgt2...aku xnk nges coz org bkn famili aku..aku hnye menangis krn famili je..xlebeh...

Ya Allah...tlg la berikan aku jodoh yg aku ingin kn..andai die tidak sempurna fizikal..asal kn die hormat kehendak aku..die akn bawa aku ke syurga..andai die jodoh aku..aku nk sehidup dan semati dgn die..bia kli ini syurga menjadi saksi percintaan kmi setelah kami sah menjadi suami isteri di bumi...aku xmoo die tgglkn aku dahulu dan mati krn penyakit...kalo leh,bia la mati kerana ajal die sudah smpai...berikan la lelaki yg aku mahukan dr dulu...tlg la..aku da x thn lg da...jauh kn la aku dr lelaki yg bkn jodoh aku..aku da serik da...Aminn....

memg susah kn kalo da kecewa...aku xtaw nk citer kt sape lg da...aku selalu slh kn dri aku ble aku x dpt mara kn org len...aku pendam dan aku nges krn aku xmmpu nk mara kn org...slh ke aku wat cmtuh???aku xtaw knp aku ske pendam perasaan aku...aku ske sendirian..so ble aku moody kalo leh aku nk sorg2 je perap...aku xtaw dgn sapa ptt dgr luahn ht aku...aku juz nk some1 yg juz dgr ape aku nk ckp..dgr je..jgn smpok..jgn..

byk kli da isu ini timbul...trse cm ditipu idup2...tp sape aku dlm idup die..aku sndri xde hak...die x pnh gtau aku kes nih..aku ingt kn kes nih da setel...die da oke...tp...aku benci org cmtuh..aku xske bnda2 tuh..tp die amik bnda tuh...siyes..aku try thn tp aku xmmpu da..aku x larat lg da simpan...aku xnk nmpk lgsg bnda tuh..xnk lgsg...

aku try thn air mte aku..tp last kuar gak..ape leh buat,,aku perempuan yg sensitiv...lemah..dpn sume org aku tnjuk tabah..tp blakang org len..aku lemah sgt2...maap..aku da x mampu..dan aku nk serah kalah je...terus kn la dgn idup ko..dan aku dgn idop aku...

punah da semua...skrg hnye tggl kenangan....hihihihi....

jodoh ku ada di luar tuh..aku sedia menunggu...sementare tggu kamoo..aku nk jasa dgn ibu bapa aku dlu..hihihi....

tah ape aku merepek..tp aku sorg je yg paham

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

0 cinta utkku:

Usagi Sailor Moon - Link Select